OM GÖRAN

Det började med en stor passion för mat

Middag med Göran

Görans Kök, Mat och Event erbjuder spännande upplevelser med mat i centrum. Maten lagas och avnjuts hemma hos mig Göran, eller hos er, allt enligt önskemål. Här är ni kockarna och gästerna!

Under ledning av mig lagar vi mat tillsammans för att sedan sätta oss ner och njuta av det vi skapat. Naturligtvis använder vi endast färska och helst närproducerade råvaror.

Genom Görans Kök kan du även få konsultation vid ny- samt ombyggnation av restaurangkök. Jag tar reda på behov, funktion samt logistik och erbjuder även rådgivning om säker livsmedelshantering.

Läs mer om mina upplevelser

Vem är Göran?

Jag har över 30 års erfarenhet från restaurangkök, storkök och hotell. Intresset för mat går minst två generationer tillbaka. Passionen fanns i familjen redan på 1920-talet.

Jag har en andra placering i årets kock, tvåfaldig finalist i Husmanskostens Trofé, vinnare av Upplandskocken, vinst i företagskoncernen Sodexos interna tävling samt finalist i Årets Företags Restaurang.

Är också delaktig i boken Gatans mat som sedan 2014 säljs till förmån för hemlösa i Stockholm och Västerås

Laga mat med Göran

Att laga mat tillsammans och dela på det som skapats ger känslan av gemenskap och glädje. Under en kväll med mig, Göran, gör vi just detta.

Tema och matsedel för kvällen bestäms i förväg. Under ledning av mig lagar vi alla rätter tillsammans. Tips och råd för att få till en kulinarisk upplevelse ges på vägen.

Passar det bättre att jag besöker Er? Jag kommer gärna hem till Er eller annan passande lokal. Välj själva vad som passar bäst!

Läs mer om mina upplevelser

Många kockar i soppan

Jag tar med er på en kulinarisk resa inom matlagning och dryck kunskaper