MAT OCH DRYCK

Hos mig får du mer än bara en måltid, jag bjuder på en kulinarisk resa

Hemma hos Göran

Att laga mat tillsammans och njuta av det som skapats ger en fantastisk känsla av glädje och gemenskap. Under en kväll hos mig, Göran, gör vi just detta.

Tema för kvällen bestäms i förväg och under ledning av mig lagar vi alla rätter tillsammans. Tips och råd för en spännande matlagning ges på vägen. Vilka förberedelser behövs? Enkelt svar, inga! Jag bistår med färska råvaror och dryck. Ledningsgruppen eller kompisgänget, alla är välkomna!

För att allt ska fungera bra bör det vara som mest 12 personer. Finns det några allergier eller specifika matbehov inom gruppen? Inga problem, bara det meddelas i förväg!

Välkomna på middag hos mig!
goran@goranskok.se

Stort sällskap?

Hör av er så planerar vi in
ett minne för livet!

Har ni lokal?

Perfekt, jag kommer hem till er
och tar med mig allt som behövs! 

Göran kommer på besök

Familjemiddag eller företagets kick-off? Jag kommer hem till er eller till annan passande lokal. Vill ni vara kockar eller gäster? Möjligen båda? Jag skräddarsyr efter era önskemål! Under ledning av mig lagar vi maten tillsammans, tips och råd för en spännande matlagning får ni längs vägen. Tillsammans njuter vi sedan av rätterna som vi har lagat! Vill några eller alla bara vara gäster tillagar jag självklart all mat.

Vilka förberedelser behövs? Tja, ett hem eller en lokal med utrustat kök är en fördel. Råvaror till maten sköter jag och sedan kan det roliga börja!

Välkomna på middag hos er!

goran@goranskok.se

Stort sällskap?

Hör av er så planerar vi in
ett minne för livet!

Nya sätt att laga mat

Varje middag har en egen meny som skräddarsys efter varje sällskap